loading...
سوپر مارکت | خرید اینترنتی | فروشگاه آنلاین
amir بازدید : 49 یکشنبه 20 مرداد 1398 نظرات (0)

دریل چکشی ماکیتا مدل HP2050 


قیمت محصول : 1450000 تومان


برند : Makita


برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.




دریل چکشی ماکیتا مدل HP2050


 


نقد و بررسی تخصصی

دریل‌های چکشی یکی از ابزارهای مناسب برای سوراخ کردن سطوح گچی و سیمانی محسوب می‌شوند. این ابزارها با قابلیت وارد آوردن ضربه می‌توانند به این کار سرعت ببخشند. محصول فوق یکی از دریل‌های چکشی سبک و مناسب شرکت ماکیتا بوده که علی‌رغم توان متوسطی که دارد از عملکرد خوبی برخوردار است.

مشخصات فنی

این دریل چکشی که تحت عنوان مدل «HP2050» به بازار عرضه می‌شود برای انجام کارهای سبک تا نیمه‌سنگین مناسب است. این محصول توانی برابر 720 وات دارد با این حال در مقایسه با دیگر دریل‌های چکشی هم‌رده‌ی خود در جایگاه مناسبی قرار می‌گیرد. این دریل انرژی مورد نیاز خود را از برق 220 ولت شهری تامین می‌کند. موتور این دستگاه به گفته‌ی شرکت ماکیتا 6.6 آمپر است.

نوع طراحی دستگاه و امکاناتی که روی آن قرار دارد کارکردن با آن را بسیار آسان کرده است. سرعت چرخش این دستگاه قابل تنظیم بوده که یک ویژگی مهم برای کاربر به‌حساب می‌آید. با این قابلیت وی قادر است با تسلط بیشتری با دریل کار کند و شروع کار و نشانه‌گذاری با مته آسان‌تر خواهد بود. از سویی دیگر برای انجام کارهایی که به دقت و حساسیت بالایی نیاز دارند می‌توانید سرعت چرخش دستگاه را در دور کم قرار دهید تا نتیجه رضایت‌بخش باشد. سرعت این محصول در دو بازه 0 تا 1200 و 0 تا 2900 دور بر دقیقه قابل تنظیم است. برای این منظور از یک کلید دیمردار روی شستی استفاده شده است.

همان‌طور که اشاره کردیم این دریل از نوع چکشی بوده و قادر است در حین سوراخکاری ضرباتی را بر سطح وارد کند. با این قابلیت، سه نظام دستگاه می‌تواند علاوه‌بر حرکت چرخشی، ضرباتی روبه جلو نیز بر سطح وارد کند و تخریب سطوح گچی، سیمانی و سایر سطوح ساخته شده از مصالح ساختمانی را سرعت ببخشد. نرخ ضربه‌ای این دستگاه با میزان سرعت چرخش آن رابطه‌ی مستقیم داشته و قابل تغییر است. بازه‌ی وارد آوردن ضربات این دستگاه در زمان یک دقیقه مقداری برابر 0 تا 24000 و 0 تا 58000 ضربه است.

این محصول مانند دریل‌های پیچ گوشتی به قابلیت چرخش در هر دو جهت مجهز بوده و می‌توان روی آن از مته‌های راست‌گرد و چپ‌گرد استفاده کرد. این قابلیت در خارج کردن مته از سطوح نیز کمک زیادی به کاربر می‌کند و تنها کافی است با حرکت معکوس مته این کار را انجام دهد.

یکی از ایراداتی که می‌توان به این دریل چکشی با این همه امکانات گرفت، نوع طراحی سه‌نظام آن است. در این دستگاه از سه‌نظام‌ آچارخور که نسل قدیمی سه‌نظام‌ها محسوب می‌شوند استفاده شده است. برای نصب مته روی این سه‌نظام نیاز به آچار و نیروی دست دارید و این کار در مقایسه با تعویض مته در سه‌نظام‌های خودکار بسیار زمان‌بر خواهد بود.

سخن آخر

این دریل چکشی انتخاب مناسبی برای افرادی خواهد بود که تمایل دارند برای کارهای سبک و نیمه سنگین از یک دریل چکشی با امکانات زیاد استفاده کنند؛ ضمن اینکه نام برند ماکیتا موجب افزایش جذابیت آن برای خریداران شدت است.

نقد و بررسی

شرکت «ماکیتا» در سال 1915 توسط «موسابورا ماکیتا» تاسیس شد. در آن زمان موسابورا موتورهای الکتریکی را تعمیر و سرویس می‌کرد. گسترش فعالیت‌های این شرکت تا سال 1935 در زمینه‌ی ساخت و صادرات انواع موتورهای الکتریکی و ژنراتور ادامه یافت. در سال 1945 و زمان جنگ جهانی دوم کارخانه‌ی ماکیتا به شهر «آنجو» واقع در ایالت «سیمیوشی چو» منتقل کرد تا از حملات هوایی متفقین در امان باشد.

در سال 1958 ماکیتا اولین ابزار الکتریکی خود را که یک رنده‌ی برقی بود، تولید کرد. در واقع این رنده، اولین رنده‌ی الکتریکی ژاپنی نیز بود. در 1969 این شرکت با معرفی اولین دریل شارژی دنیا نام خود را به‌عنوان اولین سازنده‌ی این محصول ثبت کرد. یک قرن تجربه‌ی ماکیتا و تثبیت کردن نام این شرکت به‌عنوان سازنده‌ای قابل اطمینان باعث محبوبیت این برند در بین خریداران شده است.

مکانیزم دریل کردن ‌از نخستین ابداعاتی است که انسان‌ها جهت ایجاد سوراخ  و حفره در مواد و اجسام با هدف ساخت امکانات و وسایل خود به‌کار بردند؛ شاید پیشینه‌ی ساخت اولین دریل‌ها به مصر قدیم باز گردد. نخستین دریل الکتریکی توسط «آرتور-جیمز آرنوت» درسال 1889 ساخته شده است. اما نخستین دریل‌های الکتریکی با ظاهر امروزی در اوایل قرن بیست‌ام ساخته شدند. ساخت دریل‌های با ابعاد منطقی و قابل حمل در این دوران باعث پیشرفت صنایع کوچک و بهبود کسب و کار شد. بعدها در ادامه‌ی راه توسعه این ابزار، گونه‌های چکشی و شارژی آن هم ساخته شدند.

قسمت‌های اصلی یک دریل الکتریکی عبارتند از: موتور، سه نظام و باتری (در صورت وجود). عموما توان بالاتر به معنای قدرت سوراخ‌کاری بالاتر دریل است. در دریل‌های برقی کاربر می‌تواند با مشاهده‌ی مشخصات توان الکتریکی که روی دستگاه ثبت شده، از قدرت سوراخ‌کاری دستگاه مطلع شود. اما در دریل‌های شارژی می‌تواند از روی ولتاژ باتری آن‌ها حدود قدرت را پیش‌بینی کند که  این رویه دقت نسبتا پایینی هم دارد. البته اگر به مشخصات فنی دریل‌های شارژی نظیر حداکثر گشتاوردی که می‌توانند تولید کنند دسترسی داشته باشید، مسلما نتیجه بهتری خواهید گرفت.

انواع دریل‌ها را از نظر ساختار می توان به دریل‌های ستونی و قابل حمل تقسیم کرد. دریل‌های تخریب هم در هر دو گونه‌ی برقی و شارژی قابل تهیه هستند؛ پیستون واقعی درنظر گرفته شده برای این دریل‌ها  در مقایسه با دریل‌های چکشی معمولی قدرت ضربه و تخریب بیش‌تری دارند. بارزترین تفاوت میان دریل‌های تخریب و دریل‌های چکشی  هم توانایی ضربه زدن با نوک ابزار نوع پیستونی، آن‌هم بدون چرخش ابزار است؛ در حالی که در نوع معمولی یا چکشی چنین امکانی فراهم نیست. انواع دریل‌های شارژی امروزی معمولا از باتری‌های نیکل-کادمیوم یا لیتیومی استفاده می‌کنند. حتی انواع چکشی این دریل‌های شارژی هم در ابعاد بسیار کوچک وجود دارند.

دریل HP2050 از شرکت ماکیتا نیروی خود را از طریق برق شهری تامین می‌کند. بیشینه سرعت دوران این دریل 2900 دور بر دقیقه است. این دریل توانایی چرخش در دو جهت را دارد. با استفاده از این دریل قادر خواهید بود سوراخ‌هایی حداکثر با قطر 13 میلی‌متر در فلز و 20 میلی‌متر در سیمان یا مصالح مشابه، ایجاد کنید. این دریل با داشتن قابلیت چکشی با توان 720 وات دریلی مناسب برای مصارف خانگی و تجاری است.


 


برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.




تصاویر بیشتر

دریل چکشی ماکیتا مدل HP2050
دریل چکشی ماکیتا مدل HP2050

 


 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1234
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 13
  • بازدید امروز : 6
  • باردید دیروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 616
  • بازدید ماه : 986
  • بازدید سال : 13,644
  • بازدید کلی : 59,651